Nedostatak kiseonika – mogući uzročnik konstantnog umora (?)

Budite li se ponekad sa osjećajem da vam se baterije nisu dovoljno napunile tokom noći i kao da niste spavali u dovoljnoj mjeri?! Svima nam se to ponekad dešava, ali ukoliko ovakvo stanje postane kontinuirano, možda bi trebalo  da razmislimo o tome šta možemo da uradimo za svoj duh i tijelo i da na taj način rehabilitujemo svoj um.

Naše tijelo je u konstantnom kretanju i svoj balans održava stalnim protokom informacija sa periferije tijela do centralnog nervnog Sistema. Međutim, ponekad dolazi do disbalansa, jer mozak, zbog stresa ili drugih spoljašnjih uticaja, ne uspijeva da prepozna kojem dijelu tijela je potrebna „intervencija“. Zbog tog „prekida u komunikaciji“ javljaju se umor, nezadovoljstvo, nesanica, te znakovi različitih oboljenja.

Ravnoteža između uma, tijela i  duše je dragocjena. Ako imate problem sa cirkulacijom, bolove u mišićima, pod stresom ste, muči vas insomnija – već poslije prvog tretmana u hiperbaričnoj komori, osjetićete znatno poboljšanje, a za trajne rezultate biće vam potrebna serija tretmana. Ako klijent dođe zbog određenog stresa, poslije nekoliko tretmana primjetiće da do pozitivnih promjena nije došlo samo u pogledu stresa, već i da bolje spava, ima više energije, koža mu je ljepša, zglobovi su pokretljiviji, znakovi starenja su manje izraženi. Tretmani u našim hiperbaričnim komorama pružaju niz blagotvornih uticaja na naše tijelo i organizam.

Više informacija možete dobiti od našeg ljubaznog osoblja, koje će dati sve odgovore na postavljena pitanja, ali i pratiti stanje vašeg organizma i tijela, uz savjete i preporuke za set tretmana koji je vašem tijelu potreban.

Radujemo se susretu u Oxybaric Banja Luka! Za više informacija možete nas kontaktirati putem telefona +387 66 797 939