Uz pomoć čistog  kiseonika  možete vratiti mentalnu i fizičku snagu!

Šta nas to održava u životu? Ukoliko zaustavimo disanje na par trenutaka, dobićemo odgovor na postavljeno pitanje. Tačan odgovor je KISEONIK. Čovjek bez hrane može da izdrži 3 sedmice, bez vode 3 dana, a bez kiseonika ni 3 minuta!

Osim što je neophodan za život, kiseonik se primjenjuje i u terapiji. U osnovi velikog broja patoloških stanja nalazi se hipoksija – stanje smanjene količine ili sniženje parcijalnog pritiska kiseonika. Smanjenje koncentracije kiseonika u ćelijama i tkivima ima za posljedicu poremećaj u funkcionisanju ćelija, organa i organskih sistema, a na primjer, samo 3-4 minuta bez kiseonika je dovoljno da izazove trajna oštećenja u našem tijelu.

Pomoću čistog  kiseonika  možete vratiti mentalnu i fizičku snagu i osvježeni zakoračiti u sve stresniji svijet koji nas okružuje! Dodatno unošenje kiseonika u organizam na ovaj način doprinosi boljoj razgradnji štetnih materija, koje nastaju kao posljedica lošeg metabolizma  kao i povećanju energetskih sposobnosti organizma. Bolja isporuka kiseonika u tkiva, organe i ćelije omogućava organizmu da bude aktivniji, pošto tijelo u prisustvu kiseonika napreduje.

Čisti kiseonik je popularna terapija u svijetu koja poboljšava prokrvljenost i ishranu kože, njenu elastičnost i čvrstinu, pa se zbog toga koristi za uljepšavanje i usporavanje starenja. Zbog svog antibakterijskog svojstva, čisti kiseonik djeluje protiv infekcija, smanjuje bol, otok, upale i utrnulost, ubrzava zarastanje  rana i smanjuje ožiljke, regeneriše sitne krvne sudove, nerve i kosti, i skraćuje vrijeme oporavka poslije operacija i raznih povreda.

Uskoro tretmani kiseonikom dostupni i u Banjaluci, u Oxybaric centru, koji samo što nije otvorio vrata za mnogobrojne zainteresovane klijente. U okviru naših blog objava, otkrićemo mnogobrojna djelotvorna svojstva tretmana u hiperbaričnim komorama, a koje će ponuditi naš centar.

Radujemo se susretu! Za više informacija možete nas kontaktirati putem telefona +387 66 797 939