Pretraga

Trajanje tretmana u našoj komori je 60-90 minuta, a da bi se osjetio efekat djelovanja kiseonika, preporučuje se serija od najmanje 10-15 tretmana. Naša hiperbarična komora namijenjena je za dvije osobe, providna je i nema bojazni za klaustrofobične osobe.

Tokom boravka u komori, klijent/klijentica treba da nosi pamučnu odjeću, bez nakita, šminke, krema i parfema. U komoru možete unijeti mobilni telefon, laptop, knjigu…

BENEFITI TRETMANA U OXYBARIC BANJA LUKA:

– Poboljšanje opšteg zdravlja
– Poboljšanje fizičke sposobnosti za oko 35%
– Poboljšanje memorije i koncentracije za oko 20%
– Gubitak težine – razgrađivanje masti do 600kcal po tretmanu
– Poboljšanje potencije
– Smanjuje se pojava bora, pigmentacija i oštećenja od Sunca
– Liječenje od akni
– Smanjuje pojavu i vidljivost ožiljaka, strija i celulita
– Smanjuje vidjivost proširenih pora

– Smanjuje opadanje i pospješuje rast kose
– Smanjuje podočnjake i tamnu regiju oko očiju
– Regeneracija sitnih krvnih sudova, nerava i kostiju
– Ubrzano zarastanja rana, mišića, ligamenata i preloma
– Skraćivanje vremena oporavka poslije sportskih povreda, operacija, opekotina i ekstremnih napora
– Oslobađanje krvi od toksina
– Djeluje u borbi protiv opstipacije, depresije i hroničnog umora
– Wellnes efekat

Tretman u komori zavisi od protokola, koji je predviđen za terapiju. Obično tretmani traju od 60-90 minuta. Tretman se obavlja u mono soft komori i tokom cijelog tretmana klijent je pod nadzorom stručnog tima, koje rukovodi sprovođenjem tretmana.

Svaki tretman se sastoji iz 3 faze:
– Faza kompresije
Faza kada raste pritisak u komori. Tokom ove faze potrebno je da izjednačavate pritisak u ušima na jedan od načina koji će biti objašnjeni usmeno i u pisanoj formi u uputstvu.
– Faza izopresije
Faza kada ste na terapijskom pritisku. Potrebno je samo da budete opušteni i skoncentrisani na disanje, koje treba biti potpuno normalno, bez forsiranja.
– Faza dekompresije
Faza povratka na normalan pritisak. Tokom ove faze nije potrebno izjednačavanje pritiska u ušima, jer se to dešava spontano. Zabranjeno je zadržavati dah tokom ove faze tretmana.

Napomena: Liječenje bilo kakvih oboljenja sprovodi se u medicinskim ustanovama, koje su za to registrovane. Nikakav tretman u Oxybaric Banja Luka ne zamijenjuje terapiju propisanu od strane ljekara.
Mogući simptomi ili nuspojave nakon tretmana uključuju umor, blagu vrtoglavicu ili nesvjesticu. Takođe kod nekih oblika rinitisa (zapušenost ušnih kanala) može doći do bola u ušima zbog nemogućnosti izjednačavanja pritiska.

Back to Top