Pretraga

Ko

smo mi ?

OXYBARIC BANJA LUKA je centar za njegu, oporavak i regeneraciju tijela, kako kod sportista, tako i kod svih koji vode računa o svom izgledu i psihofizičkom stanju.
Tretman u našem centru se zasniva na udisanju kiseonika iz koncentratora, koji imaju svoje ISO i CE sertifikate, na pritisku okoline većem od atmosferskog, u za to posebno namijenjenim uređajima – komorama.

Kiseonik

Potreba za kiseonikom je univerzalna za sve ćelije ljudskog organizma, a njegov nedostatak je uvod u brojne bolesti i stanja, kao i posljedica bolesti i/ili povreda.

Oporavak

Našim tretmanima pospješujemo proces oporavka kako sportista tako i rekreativaca, pojačavamo imunološki sistem i bavimo se prevencijom oboljenja kroz benefite naših tretmana.

Komora

Hiperbarična komora nudi terapijske i kozmetičke tretmane čistim kiseonikom, koji se koristi u službi zdravlja, revitalizacije, podmlađivanja i ljepote.

U OXYBARIC BANJA LUKA na raspolaganju našim klijentima su najsavremenije hiperbarične komore, najnovije generacije, koje se koriste kao dopunska terapija za poboljšanje stanja organizma, kao i u kozmetičke svrhe.
Naša hiperbarična komora razlikuje se od velikih medicinskih komora u bolnicama, jer pritisak na kome radi je za nekoliko procenata manji, tako da nema nikakvih kontraindikacija. Takođe, ova komora je dostupna svima, bilo da žele da poboljšaju stanje organizma nakon određene bolesti ili da njeguju svoje tijelo.

Back to Top